Bedrijfsprofiel

Naast het standaard leveringsprogramma blijft VSS Machinebouw bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines. Door onze opgebouwde kennis en nauwe samenwerking met klanten onderscheidt VSS Machinebouw zich met haar maatwerk en hoge prijs en - prestatieverhouding.

VSS Agro

Sinds 2005 worden er onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines op de markt gebracht. Onder de naam VSS Agro worden machines gemaakt voor verschillende doeleinden;

- Grondbewerking
- Gewasbescherming
- Drukverdeelsystemen
- Bewaringtechniek

De combinatie van de modulaire bouw en een breed scala aan opties staat er voor garant dat VSS Agro in staat is om een passende en klantgerichte oplossing te bieden.

VSS AMAC

In 2007 heeft VSS Machinebouw de naam AMAC overgenomen. Onder de noemer VSS AMAC worden machines voor de oogst geproduceerd.
De vertrouwde AMAC techniek dient als basis voor de hedendaagse oogstmachines.
Voor de uienteelt worden diverse soorten loofklappers en voorraadrooiers geproduceerd. In 2010 werd de eerste VSS AMAC Uienlader ontwikkeld. Deze machine heeft zich ontwikkeld tot een degelijk en betrouwbare machine,welke niet meer is weg te denken in de hedendaagse oogst. Door de toenemende vraag naar het voorraadrooien van aardappels heeft VSS AMAC een getrokken voorraadrooier op de markt gebracht. Deze machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen en uitgebreide machine. Naast het produceren van landbouwmachines worden er in de bandenmakerij diverse spijlenbanden gemaakt. Daardoor heeft VSS AMAC de flexibiliteit om zowel spijlenbanden voor zowel de hedendaagse als oudere rooimachines te maken.

VSS Cappon

Na een intensieve samenwerking zijn in 2010 de activiteiten van Machinefabriek Cappon overgenomen. Met de overname van Machinefabriek Cappon heeft VSS Machinebouw een breed pakket najaarsgrondbewerkingsmachines aan het leveringsprogramma toegevoegd. Onder de naam VSS Cappon worden zowel machines voor een kerende- als niet kerende grondbewerking ontwikkeld. Zo heeft VSS Cappon een groot programma aan ploegen, woelers en cultivatoren.

 
Machinelijn Cappon voortaan VSS Agro

15 november 2018 -  In 2010 werd na een intensieve samenwerking het productenpakket van machinefabriek Cappon toegevoegd aan het leveringsprogramma van VSS Machinebouw. VSS Cappon nam de afgelopen jaren de najaarsmachines (woelers en cultivatoren) en ploegsnedebewerkingen (vorendrukkers en snedemixers) onder zijn hoede van het grondbewerkingspakket van VSS Machinebouw.

Lees meer...
 
Interpom Primeurs

23 oktober 2018 - Wij zijn op 25, 26 en 27 november aanwezig op de grootste indoor aardappel-beurs van de wereld, de INTERPOM PRIMEURS. U kunt ons vinden op standnummer 514. Graag tot ziens in Kortrijk.

Lees meer...
 
Uiendag 2018

30 juli 2018 - Bezoek op donderdag 30 augustus de Uiendag in Colijnsplaat. Vanaf 9.30 uur tot 18.30 uur opent Agrarisch Innovatie en Kenniscentrum Rusthoeve haar deuren voor het publiek. 

Lees meer...