Bedrijfsprofiel

Naast het standaard leveringsprogramma blijft VSS Machinebouw bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines. Door onze opgebouwde kennis en nauwe samenwerking met klanten onderscheidt VSS Machinebouw zich met haar maatwerk en hoge prijs-prestatieverhouding.


VSS Agro

Sinds 2005 worden er onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines op de markt gebracht. Onder de naam VSS Agro worden machines gemaakt voor verschillende doeleinden;

- Voorjaarsgrondbewerking

- Gewasbescherming

- Najaarsgrondbewerking

- Ploegsnedebewerking

- Bewaartechniek

De combinatie van de modulaire bouw en een breed scala aan opties staat er voor garant dat VSS Agro in staat is om een passende en klantgerichte oplossing te bieden.


VSS AMAC

In 2007 heeft VSS Machinebouw de naam AMAC overgenomen. Onder de noemer VSS AMAC worden machines voor de oogst geproduceerd. De vertrouwde AMAC techniek dient als basis voor de hedendaagse oogstmachines.Voor de uienteelt worden diverse soorten loofklappers en voorraadrooiers geproduceerd. In 2010 werd de eerste VSS AMAC Uienlader ontwikkeld. Deze machine heeft zich ontwikkeld tot een degelijk en betrouwbare machine,welke niet meer is weg te denken in de hedendaagse oogst.Door de toenemende vraag naar het voorraadrooien van aardappels heeft VSS AMAC een getrokken voorraadrooier op de markt gebracht. Deze machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen en uitgebreide machine. Naast het produceren van landbouwmachines worden er in de bandenmakerij diverse spijlenbanden gemaakt.Daardoor heeft VSS AMAC de flexibiliteit om zowel spijlenbanden voor zowel de hedendaagse als oudere rooimachines te maken.

 
Fotoserie VSS Amac UL1480

13 december 2018 - Agrifoto maakte deze fotoserie van de VSS Amac UL 1480 van afgelopen seizoen

Lees meer...
 
Beurs agenda

22 november 2018 - De komende weken zijn wij op diverse beurzen en shows te vinden. U bent van harte uitgenodigd. Hier leest u waar.

Lees meer...
 
Machinelijn Cappon voortaan VSS Agro

15 november 2018 -  In 2010 werd na een intensieve samenwerking het productenpakket van machinefabriek Cappon toegevoegd aan het leveringsprogramma van VSS Machinebouw. 

Lees meer...