Machinelijn Cappon voortaan VSS Agro

15 november 2018 -  In 2010 werd na een intensieve samenwerking het productenpakket van machinefabriek Cappon toegevoegd aan het leveringsprogramma van VSS Machinebouw. 

VSS Cappon nam de afgelopen jaren de najaarsmachines (woelers en cultivatoren) en ploegsnedebewerkingen (vorendrukkers en snedemixers) onder zijn hoede van het grondbewerkingspakket van VSS Machinebouw.Een aantal machines van VSS Cappon hebben een technische metamorfose ondergaan. Afgelopen week is de laatste update gepresenteerd aan de VSS Agro dealers. Ook zijn aan het najaarsbewerkingspakket een aantal noviteiten toegevoegd. Zo kan onder andere de VSS Agro voorzetwoeler vanaf nu ook uitgevoerd worden met een 6-tal gebogen woeltanden welke versprongen van elkaar gemonteerd zijn.

Het complete productenpakket van VSS Cappon valt voortaan onder VSS Agro. De kleurstelling verandert daarmee ook naar VSS Agro blauw.

De nieuwe VSS Agro najaarsbewerkings machines zullen hun weg naar de eindgebruiker vinden via het bestaande VSS Agro dealernetwerk.

VSS Machinebouw gaat dus onder twee merknamen opereren, VSS Agro Ún VSS AMAC.

Met trots laat VSS Machinebouw op de Interpom Primeurs zijn twee merken zien, waaronder de nieuwe VSS Agro najaarsbewerkingslijn. Daarnaast worden er ook nog 2 noviteiten op de Interpom Primeurs gepresenteerd. Namelijk de vernieuwde VSS Agro GPS aangestuurde selectiewagen Ún de VSS AMAC mechanisch aangedreven voorraadrooier met wiel/transportstel. Nieuwsgierig geworden? Bezoek VSS Machinebouw in Kortrijk op stand 514 of neem contact met ons op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel (0113) 56 70 50.

vss agro najaarsmachines