Skip to main content

VSS Machinebouw breidt dealernetwerk uit

Vanaf april 2023 voegt VSS Machinebouw weer een nieuwe dealer toe aan haar dealernetwerk. We verwelkomen De Kruyf Mechanisatie BV als onze nieuwe en officiële VSS Agro en VSS AMAC dealer voor de provincie Gelderland. Het dealerschap van De Kruyf Mechanisatie is een welkome toevoeging aan het dealernetwerk van VSS Machinebouw. Eerder hadden wij met één andere dealer een minimale vertegenwoordiging voor de gehele provincie Gelderland. Wij zijn daarom zeer verheugd om meer klanten te kunnen bedienen via De Kruyf. Het mechanisatiebedrijf, met vestigingen in Aalten en Nijkerk, zal met directe ingang onze beide merken gaan verkopen.

 

Eerste orders inmiddels uitgeleverd

De eerste orders van De Kruyf Mechanisatie zijn inmiddels al uitgeleverd en zijn zelfs ook al op het land gespot. Zoals de VSS Agro Vorendrukker die recentelijk in een filmpje op social media in ons nieuwsoverzicht voorbij kwam. Op akkerbouwbedrijf Westerveld in Westendorp werd een mooi, egaal zaaibed gecreëerd met deze machine. De Vorendrukker is ideaal voor de lichtere grondsoorten, zoals de zandgrond in de Gelderse achterhoek.

 

VSS Agro en VSS AMAC dealer bij u in de omgeving

De Kruyf Mechanisatie is één van de vele VSS Agro en VSS AMAC verkopers wereldwijd. Benieuwd naar alle andere dealers die ons vertegenwoordigen of welke verkooporganisatie dichtbij u in de omgeving zit? Bekijk dan onze dealer locator op deze website en vul uw woonplaats in. De locator zal direct de dichtstbijzijnde VSS Agro en VSS AMAC vertegenwoordiger aanwijzen.

 

Nieuwsitem gepubliceerd op: 24 april 2023

5 Comments

Leave a Reply