Skip to main content

VSS Machinebouw viert de Dag van de Stagiair

Op 25 mei viert Nederland de Dag van de Stagiair. Een mooie dag om onze hardwerkende stagelopers eens in het zonnetje te zetten.
Ook bij VSS Machinebouw lopen er regelmatig leerlingen en studenten een stageperiode mee op kantoor of in de fabriek. Van korte vmbo-stages tot langere mbo/hbo stageperioden, en zelfs afstudeeropdrachten. Het leuke is dat veel stagiairs na de stageperiode bij ons ‘blijven plakken’ en in dienst komen.

Onze stagiairs in het zonnetje

Dag van de stagiairFlorian doet momenteel zijn afstudeeronderzoek op onze engineering afdeling en is deze zomer klaar met zijn studie. Daarna komt hij in dienst op onze montage afdeling. Joart loopt een korte vmbo-stage mee in de montage. Zo’n stage is bedoeld om even te proeven aan het werken bij een technisch bedrijf. daarmee hopen we jongeren altijd te enthousiasmeren om een technisch beroep te kiezen. Want er is in ons land nog steeds een te kort aan monteurs, lassers, constructeurs en andere technische beroepen.

Kom jij ook stage lopen bij VSS?

Wil je ook stagelopen bij ons na de zomervakantie of volgende winter? Als leerbedrijf vinden wij het belangrijk om kennis te delen en door te geven. Stagiairs zijn daarom altijd welkom bij VSS Machinebouw. Neem contact op met onze stagebegeleider Anne de Feijter, via anne@vssmachinebouw.com of bel 0113 – 567 050 en vraag naar de mogelijkheden. Bekijk ook onze werkenbij-pagina om meer te weten te komen over VSS Machinebouw als werkgever en hoe het is om te werken of stage te lopen op onze locatie in Oudelande.
Nieuwsitem gepubliceerd op: 25 mei 2023

Leave a Reply