Skip to main content

Persbericht VSS AMAC ZM2 was een geintje voor 1 april

Afgelopen vrijdag plaatsten wij op onze website en social media een persbericht over onze nieuwe zelfrijdende wagenrooimachine VSS AMAC ZM2. Daar hebben wij flink wat leuke reacties op gehad; van dealers en eindgebruikers tot (buitenlandse) pers. De liefde voor de zelfrijders van AMAC is niet verdwenen, merkten we. Wij vonden het in ieder geval prachtig om jullie enthousiasme te zien over de ZM2!

 

Heeft u de datum al gezien?!

Het betreft echter een 1 april grap. En nou denkt u misschien: huh, maar het was toch geplaatst vóór 1 april?! Sommige grappen hebben even een aanloopje nodig en dat was bij deze ook het geval.

Dus helaas! VSS Machinebouw zal geen zelfrijders gaan produceren en uitleveren. Natuurlijk blijven we wel onze gedragen en getrokken capaciteitsmachines onder merknaam VSS AMAC produceren in onze fabriek.

 

Bestel uw VSS AMAC Voorraadrooier en Uienlader

Op zoek naar een nieuwe voorraadrooier of uienlader voor het najaar? Ga dan naar de dichtstbijzijnde VSS AMAC dealer of neem contact op met ons verkoopteam via info@vssmachinebouw.com of bel 0113 – 56 70 50.

 

In onderstaande gif ziet u hoe we veel mensen voor de gek hielden:

Nieuwsitem gepubliceerd op: 3 april 2023

Leave a Reply