Skip to main content

WIN EEN VSS ZITZAK

Dat was even lekker chillen op die toffe zitzak op Klomppop! Een festival is niet compleet zonder een lekkere relaxplek om even bij te komen, dachten we bij VSS Machinebouw. Wil jij deze zomer ook thuis relaxen in stijl en zo'n VSS zitzak winnen? Laat je gegevens achter via de knop 'ja, ik wil die zitzak' of het invulformulier onderaan deze pagina en wie weet ga jij er vandoor met één van onze limited edition zitzakken!

JA, IK WIL DIE ZITZAK

WIJ ZIEN JOU WEL ZITTEN!

NU JE ER TOCH EVEN VOOR ZIT…

…willen we je graag nog even wat vragen stellen. Weleens gedacht aan een overstap naar een andere werkgever? Ben je technisch en/of handig en wil je misschien wel een carrière switch maken? Of kun je wel een zaterdag-/vakantiebaan gebruiken? Denk dan eens aan een baan bij VSS Machinebouw!

Een tof bedrijf met een relaxte cultuur, waar je als medewerker natuurlijk gratis kaartjes voor Klomppop krijgt (hallo sponsordeal!), veel vrije dagen hebt (25 vakantie + 13 adv-dagen), elke vrijdag gezellig borrelt met collega’s, volop doorgroeimogelijkheden hebt en aan het einde van de maand een lekker salaris mee naar huis neemt. Klinkt goed toch?

Bekijk hier onze openstaande vacatures en laat via het contactformulier weten dat je interesse hebt in VSS Machinebouw als werkgever. Wij nemen dan contact met je op om even kennis te maken.

VSS ZITZAK WINNEN?

LAAT JOUW GEGEVENS ACHTER!

Wil jij deze zomer chillen in stijl en die limited edition VSS Machinebouw zitzak winnen? Laat je gegevens achter in het contactformulier om mee te doen met de winactie*.

*  Bekijk hier de voorwaarden van de zitzak-winactie.

JA, IK WIL DIE ZITZAK!