Skip to main content

WERKEN BIJ

HALLO TECHNEUT, WIJ ZOEKEN JOU!

Een toonaangevende fabrikant van landbouwmachines in het Zeeuwse Oudelande, dát is VSS Machinebouw. Onder de merknamen VSS Agro en VSS AMAC maken wij een groot aantal hoogwaardige en innovatieve landbouwproducten voor een brede klantenkring over de hele wereld. Dat bereiken we allemaal dankzij onze medewerkers.

 

Werken in een prettige werksfeer met enthousiaste, gemotiveerde collega’s en korte lijnen kenmerken de werkomgeving van VSS. Daarnaast zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Natuurlijk is er ook genoeg ruimte voor lol; vrijdagmiddagborrels en gezellige teamuitjes staan regelmatig bij ons op de kalender.
Kortom: een fijne werkplek bij een tof technisch bedrijf. Kom jij ook werken bij VSS Machinebouw en kunnen we jou binnenkort als onze nieuwe collega verwelkomen?

OPENSTAANDE VACATURES

VIND JOUW DROOMBAAN OF STAGE BIJ VSS MACHINEBOUW

VSS Machinebouw blijft groeien. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe medewerkers die ons team komen versterken. Van constructiewerker tot engineer; technische vakmensen zijn altijd welkom om te solliciteren bij VSS Machinebouw. Ook weekend- en vakantiebanen behoren tot de mogelijkheden. Op zoek naar een toffe stage? Dan ben je bij VSS aan het juiste adres! Wij hebben altijd plek voor leergierige stagiairs. Dat kan een kortdurende VMBO stage zijn, maar ook een langere stage voor MBO of HBO. Zelfs afstudeeropdrachten behoren tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de actuele vacatures en stages? Neem een kijkje in ons vacatureoverzicht om te zien er iets voor je tussen zit.

BEKIJK ACTUELE VACATURES
Werken bij VSS Machinebouw openstaande vacatures

MAAK KENNIS MET VSS MACHINEBOUW

Historie van VSS Machinebouw

ONZE HISTORIE

In 2005 begon ons avontuur, maar de basis van onze
VSS machines startte al veel eerder.

LEES OVER ONZE HISTORIE
VSS AMAC en VSS Agro montage

TWEE STERKE MERKEN

VSS Agro en VSS AMAC zijn onze sterke merken voor landbouw- en oogstproducten.

ONTDEK ONZE MERKEN
VSS Machinebouw vakmensen

GEMAAKT DOOR VAKMENSEN

Hoogwaardige landbouwmachines ontwerpen en produceren, dat doen we samen.

ONTMOET ONS TEAM