Skip to main content

UIENOOGST TECHNIEK

ALLE VSS AMAC UIENOOGST TECHNIEK PRODUCTEN

LOOF KLAPPEN EN ZWADVERLEGGEN

In de uienoogst techniek leveren wij verschillende typen VSS AMAC Loofklappers en Zwadverleggers. De VSS AMAC Loofklapper snijdt het uienloof met mesrotors en versnippert deze daarna volledig. Het klappen van loof zorgt voor een snelle loofdoding en maakt het mogelijk om de uien direct te rooien en daarna te drogen op het zwad. Het klappen van het uienloof samen met het rooien van de uien levert enorm veel tijdswinst op. Het bespaart immers een werkgang. De VSS AMAC Zwadverlegger verlegt zwaden om ruimte te maken op de kopakker of om bijvoorbeeld een doorsteek te creëren voor het opladen van de gerooide uien.

ROOIEN EN LADEN VAN UIEN

De (voorraad)rooiers van VSS AMAC zijn een begrip in de landbouwindustrie. De VSS AMAC Voorraad rooier (VRU) en Frontrooier (FRU) zijn zeer complete rooimachines die speciaal ontworpen zijn voor de uienteelt. Beide machines rooien de uien en leggen deze vervolgens af om te drogen in het zwad. Na het droogproces komt de VSS AMAC Uienlader er aan te pas. Het opladen van uien kan, afhankelijk van het type, enkelzwads of dubbelzwads uitgevoerd worden. Wat hebben alle machines voor de uienoogst van VSS AMAC gemeen? Ze zijn allen robuust, eenvoudig in gebruik én capaciteit verhogend!

MEER INFORMATIE?

Op zoek naar een uienloofklapper, uienrooier of uienlader? Of wilt u meer informatie over onze uienoogst techniek producten? Neem dan contact met ons op of vraag uw dichtstbijzijnde VSS AMAC dealer om advies. Ook voor VSS AMAC en AMAC onderdelen kunt u bij ons en onze dealers terecht. Naast uienoogst machines, hebben wij ook VSS AMAC machines voor de aardappeloogst techniek in ons assortiment. Onder merknaam VSS Agro bieden wij producten aan voor de voorbereiding, denk aan voor- en najaarsgrondbewerkingsmachines. Evenals producten voor de opslag en bewaring van uien en andere teelten.

NEEM CONTACT OP