Skip to main content

OOGSTMACHINES T.B.V. SPECIALE TEELTEN

ALLE VSS AMAC SPECIALE TEELTEN PRODUCTEN

KLANT SPECIFIEKE MACHINES BUITEN HET STANDAARD PRODUCTENPAKKET

Ons VSS AMAC oogstmachines productenpakket is met meer dan 10 typen machines, in veel varianten/groottes en met tientallen verschillende opties, al zeer uitgebreid. Voor (bijna) iedereen zit er wel een mooie loofklapper, rooier of lader bij die voldoet aan de wensen. Toch komt het weleens voor dat onze klanten nét een andere machine nodig hebben. Bijvoorbeeld voor een ander type teelt of omdat zij in een uitzonderlijke situatie verkeren. Dan kunt u altijd kiezen voor speciaal bouw bij VSS Machinebouw; dé klant specifieke machines die buiten het standaard VSS AMAC productenpakket vallen. Deze vallen onder de noemer Oogstmachines t.b.v. speciale teelten.

ROOIERS EN LADERS VOOR SPECIALE TEELTEN

In de afgelopen jaren hebben wij al diverse machines ontworpen en gebouwd naar klantwens. Een voorbeeld hiervan is de VSS AMAC VRU XL in diverse spoor- en werkbreedtes. Dat is een voorraadrooier voor het rooien van eerstejaarsplantuien. Evenals de bijbehorende VSS AMAC Uienlader XL die de gerooide eerstejaarsplantuien zeeft en laadt. Ook hebben wij een machine gebouwd voor het rooien van stampootgoed: de VSS AMAC VRA 1700. Deze machine vult het pootgoed in kleine kistjes en wordt vooral gebruikt voor proefvelden. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Wij ontwerpen en produceren graag een machine voor uw bijzondere teeltsoort.

MEER INFORMATIE?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een oogstmachine ten behoeve van speciale teelten? Bekijk onze productpagina voor Oogstmachine Speciale Teelten voor meer informatie over bovengenoemde machines. Heeft u een specifieke wens voor uw VSS AMAC machine? Neem dan contact met ons op of maak uw wens kenbaar bij de dichtstbijzijnde VSS AMAC dealer. Samen met u en uw dealer bekijken we de opties en kiezen de beste oplossing voor uw situatie. Allicht kan dat met een kleine aanpassing op een bestaande machine of is speciaal bouw noodzakelijk. Samen komen wij tot de oogstmachine die voldoet aan uw wensen!

NEEM CONTACT OP