Skip to main content

DRUKVERDEELSYSTEMEN

ALLE VSS AGRO DRUKVERDEELSYSTEMEN

BETERE RESULTATEN DOOR DRUKVERDELING TUSSEN TRACTOR WIELEN

Soms vraagt de te bewerken grond of de geplande zaaiwerkzaamheden nét om even iets meer. Of wilt u nóg betere omstandigheden creëren om een hogere oogstopbrengst behalen. Dan is het verstandig om uw voorjaarsgrondbewerkingsmachine aan de tractor te combineren met een drukverdeelsysteem. Deze zorgt voor een gelijkmatige druk op de grond en voorkomt insporing van de tractor. Kenmerkend voor de drukverdeelsystemen van VSS Agro is de eenvoud waarmee ze aan te koppelen zijn aan de tractor. Daarnaast zijn ze te combineren met elk type en ieder merk tractor en vrijwel alle soorten grondbewerkingsmachines.

DRUKROLLEN, FARMFLEXROLLEN EN VOORZETWIELEN

Uit het assortiment van VSS Agro drukverdeelsystemen kunt u kiezen voor een Drukrol, Drukrol HD of een Voorzetwiel. Tevens leveren wij losse Farmflexrollen voor de verschillende typen drukrollen. Onze drukrollen, zowel de gewone als de hydraulische versies, drukken de gehele werkbreedte aan. Zij kunnen zowel aan de front als achterop de tractor opgebouwd worden én zijn in combinatie met alle typen werktuigen aan te koppelen. Het VSS Agro Voorzetwiel is speciaal ontwikkeld voor de fronthef van de trekker en komt in twee varianten: meelopend gedwongen gestuurd of hydraulisch gestuurd. De hydraulisch gestuurde variant drukt het wiel op de te bewerken grond, waardoor de voorwielen van de tractor vrij komen te hangen.

MEER INFORMATIE?

Bent u op zoek naar een drukrol of voorzetwiel? Dan bent u bij VSS Machinebouw aan het juiste adres! Wij maken de machines seriematig in eigen fabriek. Zo kunnen wij relatief snel aan onze dealers leveren. Heeft u vragen over een drukverdeelsysteem? Neem dan contact met ons op of vraag advies aan de VSS Agro dealer bij u in de buurt. Naast onze reeks producten om druk te verdelen, hebben wij ook diverse grondbewerkingsmachines in ons productenpakket. Daarmee combineert u uw drukverdeelsysteem met bijvoorbeeld een zaaibedbereider of een frontbereider.

NEEM CONTACT OP