Skip to main content

GEWASVERZORGING

ALLE VSS AGRO GEWASVERZORGINGSPRODUCTEN

ONKRUIDVRIJ PERCEEL DOOR GEWASVERZORGING

Naast grondbewerkingstechniek voor het voorjaar en najaar, hebben wij ook gewasverzorgingsproducten in het VSS Agro assortiment beschikbaar. Een onkruidvrij perceel is van essentieel belang voor de groei van de teelt en draagt bij aan een hogere opbrengst. VSS Machinebouw produceert hiervoor gewasverzorgingsmachines die geschikt zijn voor alle gewassen, zoals de gebruiksvriendelijke VSS Agro Schoffeltechniek en de VSS Agro Kappenspuit voor vlakke percelen. En ook voor de aardappelteelt en andere teelten op rijen zijn oplossingen bedacht.

SPECIALE GEWASSEN EN AARDAPPELTEELT

Speciaal voor de aardappelteelt zijn de VSS Agro Aardappelonderbladspuit en de VSS Agro Selectiewagen ontwikkeld. Met onze hydraulisch aangedreven selectiewagen kunt u al rijdend het aardappelgewas visueel inspecteren. Dat is, afhankelijk van het type model, mogelijk met twee of zelfs met drie mensen tegelijk. De onderbladspuit is ontworpen voor gewassen die op een rug geteeld worden, zoals aardappelen.
Ook voor het verbouwen en verzorgen van speciale gewassen hebben wij een machine in ons assortiment: de multifunctionele VSS Agro Werktuigdrager. Deze vierwielige werktuigdrager is in te zetten met onder andere schoffels, spuitkappen, zaaimachines en automatische wieders. Ook kan de machine gekoppeld worden met werktuigen aangedreven met een PTO. Efficiënt, robuust en breed inzetbaar zijn kenmerken deze machine.

MEER INFORMATIE?

Bent u op zoek naar een machine voor het verzorgen van speciale of verschillende typen gewassen? Of wilt u juist meer informatie over het verzorgen van aardappelgewas? Bel of mail ons gerust met uw vraag. Of neem contact op met een VSS Agro dealer bij u in de buurt. Ook voor onderdelen van uw bestaande VSS Agro gewasverzorgingsmachine kunt u bij ons en onze dealers terecht. Klaar om te rooien? Bekijk ook onze VSS AMAC rooimachines voor de uien- en aardappelteelt.

NEEM CONTACT OP