Skip to main content

VOORJAARSGRONDBEWERKING

ALLE VSS AGRO VOORJAARSGRONDBEWERKINGSPRODUCTEN

EEN GOEDE VOORBEREIDING DOOR VOORJAARSGRONDBEWERKING

Een goede oogst valt of staat met een goede voorbereiding. En die voorbereiding ligt zowel in het najaar net ná de laatste oogst alsmede in het voorjaar net vóór het zaaien. De laatste stap voordat het gewas daadwerkelijk geplant wordt, is het optimaal prepareren van de grond in het voorjaar. Tijdens die voorjaarsgrondbewerking is het creëren van een ideaal zaaibed het ultieme doel. De bewerking moet snel maar met uiterste precisie gebeuren. Hoe u dat voor elkaar krijgt? Met de innovatieve voorjaars grondbewerkingsmachines van VSS Agro, zoals de Frontbereider, Frontegalisator en Zaaibedbereider.

VSS AGRO MACHINES AAN DE BASIS VAN SUCCESVOLLE TEELT

Tijdens het voorjaar is een snelle bewerking van groot belang om een ideaal zaaibed te creëren. De periodes zijn, mede door veranderende klimaatomstandigheden, korter en ook de bodemstructuur vormt een uitdaging. De grondbewerkingsmachines van VSS Agro staan aan de basis van een succesvolle teelt. Als een eerste egaliserende bewerking vlakt de Frontegalisator de ploegsneden af. Hierdoor ontstaat een geëgaliseerd oppervlak waarover de tractor rijdt. Het is ook dé voorbewerking voor de zaaibedbereider achterop de tractor. Ook bij de Frontbereider vindt de eerste grondbewerking mét egalisatie vooraan de trekker plaats. Hierdoor kan de zaaibedbereider of rotoreg meer snelheid maken, waardoor de capaciteit omhoog gaat maar ook de grond een betere verkruimeling krijgt. Door deze combinatie lukt het zelfs om in de moeilijkste omstandigheden een goed zaaibed te maken.
De VSS Agro Zaaibedbereider kenmerkt zich door zijn uiterste precisie en creëert een goed verkruimeld zaaibed, een keurige vlaklegging en de perfecte aandrukking van de bovenlaag. Fijnzadige gewassen zoals suikerbieten en uien zijn hier extra bij gebaat. Maar ook ter voorbereiding van het poten van aardappelen of het zaaien van mais, is deze machine prima inzetbaar.

MEER INFORMATIE?

Interesse in een VSS Agro Zaaibedbereider of één van onze andere voorjaars grondbewerkingsmachines? Of op zoek naar (vervangende) onderdelen voor uw VSS Agro grondbewerkingsmachine? Neem dan contact met ons op of vraag advies aan de VSS Agro dealer bij u in de buurt. Naast onze voorjaars grondbewerkingsmachines, leveren wij ook najaars grondbewerkingsmachines. Om na het oogsten de grond weer te prepareren en zo weer de ideale omstandigheden te creëren voor het nieuwe oogstjaar. Ook machines voor druk verdelen, gewasverzorging en ploegsnedebewerking hebben wij momenteel in ons VSS Agro assortiment.

NEEM CONTACT OP