Skip to main content

OPSLAG EN BEWARING

ALLE VSS AGRO OPSLAG EN BEWARING PRODUCTEN

OPSLAAN VAN OOGSTOPBRENGST EN REINIGEN VAN VENTILATIEKANALEN

Nadat aardappelen of andere teelten gerooid zijn, gaat het merendeel van de oogst direct de bewaring in. Onder merknaam VSS Agro leveren wij keerwanden. Een flexibel afscheidingswanden systeem voor de opslag van agrarische producten in een schuur of loods. Daarnaast levert VSS Agro ook druksteunen voor het maken van een drukkamer. Ook hebben wij een bijzondere machine in ons assortiment voor het reinigen van beluchtingskanalen in bewaringsruimten: de VSS Agro Bully. Een compacte radiografisch bestuurbare bulldozer die vrijwel alle typen ventilatiekanalen in een mum van tijd schoonmaakt.

KIEMREKKEN VOOR JOPPE VOORKIEMSYSTEEM©

Daarnaast produceren wij ook de kiemrekken voor het Joppe Voorkiemsysteem, een begrip bij aardappeltelers wereldwijd. Met het Joppe Voorkiemsysteem kunt u een groeivoorsprong behalen van 10 tot 14 dagen. Ideaal voor de opbrengst van primeuraardappelen. Maar ook om het oogstrisico te verminderen of bij biologische teelt is voorkiemen wenselijk. De kiemrekken worden gemaakt van staal en daarna gespoten in onze fabriek in Oudelande. Per kiemrek hangt er met gemak ca. 1.400 kg pootgoed in de voorkiemzakken. De rekken kunnen, afhankelijk van schuurhoogte, twee of drie hoog opgestapeld worden in de schuur.

MEER INFORMATIE?

Benieuwd naar mogelijkheden op het gebied van opslag en bewaring? Bekijk de productpagina’s van de VSS Agro Bully of de VSS Agro Keerwanden. Neem contact met ons op of met een VSS Agro dealer bij u in de buurt. Wilt u meer weten over de Kiemrekken van het Joppe Voorkiemsysteem? Bekijk dan de website www.voorkiemen.nl voor een uitgebreide uitleg over het systeem en de voordelen van het voorkiemen van aardappelen en pootgoed. VSS Machinebouw fungeert alleen als producent voor de rekken van het Joppe Voorkiemsysteem. De verkoop van het volledige voorkiemsysteem, de kiemrekken en de voorkiemzakken verloopt via Joppe Pregerm (info@voorkiemen.nl).

NEEM CONTACT OP