Skip to main content

NAJAARSGRONDBEWERKING

ALLE VSS AGRO NAJAARSGRONDBEWERKINGSPRODUCTEN

BODEMVERDICHTING AANPAKKEN EN TEGENGAAN

Nadat er geoogst is en alle teelt daadwerkelijk van het land is, komt het aan op de najaarsgrondbewerking. Dan prepareert u de grond weer om de ideale omstandigheden te creëren voor het nieuwe oogstjaar. Die werkzaamheden in het najaar worden de laatste jaren steeds belangrijker. De landbouwmachines zijn namelijk binnen een paar decennia steeds groter en zwaarder geworden. Dat heeft ontzettend veel invloed op de bodemstructuur. In de bodemlagen kan verdichting optreden, wat zorgt voor minder infiltratie van water en beperkingen geeft in de beworteling. Wat mogelijk resulteert in een lagere oogstopbrengst. Om dat te voorkomen heeft u een machine nodig die de verdichting goed aanpakt. Kortom: tijd voor een VSS Agro grondbewerkingsmachine!

BODEMSTRUCTUUR WEER IN TOPCONDITIE DOOR NAJAARSGRONDBEWERKING

Om de bodemstructuur weer in optimale conditie terug te brengen, bewerkt u de grond met één van onze machines uit het VSS Agro productenpakket. Bijvoorbeeld met de VSS Agro Bouwvoorlifter of de VSS Agro Sporenwoeler, die speciaal is ontwikkeld om vastgereden sporen los te krijgen. De VSS Agro Voorzetwoeler is een modulair gebouwd met veel optiemogelijkheden om de machine dusdanig aan te passen naar uw omstandigheden en wensen. Wanneer de weersomstandigheden extreem nat zijn, dan gebruikt u de VSS Cappon Roll. Deze machine loopt niet vol, zoals veel andere verkruimelrollen wel doen bij nat weer. Ook voor stoppelbewerking hebben we een machine in het VSS Agro najaarsassortiment. De VSS Agro Schijveneg met gekartelde schijven creëert een goed kiembed en een optimale verkruimeling van de grond.

MEER INFORMATIE?

Klaar om bodemverdichting aan te pakken met één van onze najaarsgrondbewerkingsmachines? Of op zoek naar (vervangende) onderdelen voor uw VSS Agro grondbewerkingsmachine? Neem gerust contact met ons op of vraag advies aan de VSS Agro dealer bij u in de buurt. Wij leveren ook voorjaarsgrondbewerkingsmachines, voor het voorbereiden van een optimaal zaaibed nét voordat u gaat zaaien of planten. Ook diverse machines voor druk verdelen, gewasverzorging en ploegsnedebewerking hebben wij momenteel in ons VSS Agro assortiment.

NEEM CONTACT OP