Skip to main content

VSS AMAC dealerdag in teken van uienoogsttechniek

Afgelopen donderdag (30 mei) bezochten vertegenwoordigers van vrijwel alle Nederlandse VSS AMAC dealers de tweejaarlijkse VSS AMAC Dealerdag bij VSS Machinebouw in Oudelande. Een interactieve instructiemiddag waarbij dealers de laatste ontwikkelingen en innovaties van VSS AMAC machines  te zien krijgen. De dealerdag stond ditmaal volledig in het teken van uienoogsttechniek. Momenteel toch wel de meeste populaire machines uit het VSS AMAC productenpakket en ook een zeer actueel onderwerp gezien de huidige, groeiende vraag naar uienoogstmachines.

VSS AMAC Dealerdag presentatie

Live presentatie met vier combinaties

Aangezien de dealers vanuit alle hoeken van Nederland kwamen, begonnen we het programma eerst met een lunch in onze showroom, die bij evenementen vaak ook omgebouwd wordt tot instructieruimte. Echter ná de lunch verplaatsen we ons dit keer naar loods 4 die voor de gelegenheid volledig omgetoverd was tot live presentatieruimte. Inclusief tribunes en spotlights. Na een welkomstwoord van algemeen directeur Arjan Verpoorte begon de VSS AMAC Dealerdag pas écht. Muziek aan, en de eerste tractor met twee VSS AMAC Uienloofklappers werd naar binnengereden. Voorop een Uienloofklapper met zijafvoer (LKU-Z 1500) en achterop een LKU 1500 combi uitvoering met 4 dieptewielen. Sales engineer Corné Zuidhof vertelt over de technische aspecten én de nieuwste toevoegingen aan de machines. Daarna worden achtereenvolgens rooicombinaties met een LKU 2250 en VRU 2250 en een combinatie met een Frontrooier (FRU 3000) en een VRU 2250 gepresenteerd. En als laatste werd een Uienlader (UL 1480) met 1 meter transporteurband en nieuwe invoerbek getoond.

Volledig pakket binnen uienoogsttechniek

VSS AMAC Dealerdag rondleiding

Zuidhof benadrukt in zijn presentatie nog eens de meerwaarde van VSS AMAC: het merk biedt het volledige pakket binnen de uienoogsttechniek aan. Waar andere merken slechts alleen loofklappers en/of uienoogstmachines of alleen uienladers produceren, levert VSS AMAC voor alle aspecten een machine: van loofklappen, naar rooien en eventueel zwad verleggen tot uiteindelijk opladen van de uien. Bovendien hebben de VSS AMAC machines dusdanig veel optiemogelijkheden om deze vrijwel volledig naar de wens van de eindgebruiker aan te passen.

Terugkijken op geslaagde dealerdag

Na de presentatie konden de bezoekers langs de eerder getoonde machines lopen én enkele andere VSS AMAC uienoogstmachines die op het terrein tentoongesteld stonden. In groepjes werd daarna nog een rondleiding door de fabriek gegeven. De dag werd afgesloten met een borrel en diner in een nabijgelegen restaurant. Wij kijken terug op een zeer geslaagde VSS AMAC Dealerdag!

Wij bedanken ZeelandTrac, Loonbedrijf Gebr. Van den Dries en Landbouwbedrijf ’t Hof Tolhoek (familie van Sabben) voor het gebruikmaken van de tractors tijdens de VSS AMAC Dealerdag.  

 

Nieuwsitem gepubliceerd op: 3 juni 2024

Leave a Reply