Skip to main content

Succesvolle Agritechnica voor VSS Machinebouw

Van 12 tot en met 18 november was VSS Machinebouw aanwezig op de Agritechnica. De allergrootste beurs ter wereld op het gebied van landbouwmechanisatie. Met ruim 470 duizend bezoekers uit meer dan 149 landen was de beurs beter bezocht dan ooit!

En dát merkten wij ook. Na 8 eerdere deelnames (waarvan 6 maal als standhouder), stonden wij tijdens deze editie voor het eerst in hal 25. Het resulteerde in een recordtoeloop aan geïnteresseerden op onze stand 25.D.13.

Dit zag u op onze stand

Niet aanwezig of ons niet kunnen bezoeken op de Agritechnica? Dit had u van dichtbij kunnen zien op onze stand: de meegebrachte VSS AMAC rooicombinatie kreeg veel aandacht van bezoekers. De combinatie bestond uit de VSS AMAC Uienloofklapper LKU 1500 uitgevoerd met de optionele automatische diepteregeling. Daarnaast had deze variant vier hydraulisch verstelbare dieptewielen en een combi-uitvoering, waarbij de aandrijving voor zowel voor- als achterop gebruik.
De VSS AMAC Uienvoorraadrooier VRU 1420 maakte de combinatie compleet. Deze machine had enkel twee extra opties: een hydraulisch invoerrondsel en een gewokkelde rooias. Perfect voor de exportmarkt.
Klapstuk op de VSS Machinebouw stand was de VSS AMAC Uienlader UL 1480. Deze variant had onder andere een gestuurde dissel, vlakstelling en brede banden in Radiaal. Andere opvallende opties zijn een graafmat en een bredere transporteur van 1,30 m.

Bedankt voor uw bezoek

Stand AgritechnicaEén van de in Hannover getoonde machines zal aankomende week te bewonderen zijn op de show van één van onze dealers in Nederland. De andere machines zullen binnenkort vertrekken naar hun nieuwe eigenaars.

Al met al kijken wij terug op een succesvolle Agritechnica en wij bedanken dan ook graag alle bezoekers aan onze stand. We hopen u weer op een volgend evenement in 2024 te zien!

 

Nieuwsitem gepubliceerd op: 24 november 2023

Leave a Reply