Skip to main content

VSS Agro dealers bezoeken VSS Machinebouw fabriek

Afgelopen donderdag (5 oktober) verwelkomden we een groot aantal van onze dealers op onze locatie in Oudelande. De vertegenwoordigers bezochten ons in het kader van de VSS Agro Dealerdag. Een interactieve instructiemiddag waarbij de VSS Agro dealers kennismaken met VSS Machinebouw én een groot deel van het VSS Agro productenpakket.

VSS Agro dealerdag - presentaties

Lunch, presentatie en rondleiding

We begonnen de middag met een lekkere lunch in onze showroom, die voor de gelegenheid omgebouwd was tot instructieruimte. Na een warm welkom van algemeen directeur Arjan Verpoorte, kregen de verkopers een uitgebreide presentatie over diverse VSS Agro producten. Onze sales engineer Corné vertelde over de nieuwste ontwikkelingen en de technische aspecten van de verschillende producten op het gebied van voorjaarsgrondbewerking en drukverdeelsystemen.
Na het eerste deel van de presentatie volgde een rondleiding door het kantoor en de fabriek. In de productie zijn de werkzaamheden aan de grondbewerkingsmachines al in volle gang. In de montagehal kleurt het VSS AMAC rood én VSS Agro blauw, waar we zowel met de laatste series oogstmachines als met de eerste grondbewerkingsmachines bezig zijn.

VSS Agro machines bekijken en beoordelen

Uitleg VSs Agro dealerdag

In deel 2 van de presentatie ging het over gewasverzorging, najaarsgrondbewerking en ploegsnedebewerking. Waarna er een rondleiding volgde langs alle verschillende machines die tijdens de presentatie zijn behandeld. Vanwege het prachtige weer stonden alle VSS Agro machines per categorie buiten opgesteld om dichtbij te bekijken. In kleine groepen werd stilgestaan bij verschillende aspecten van een machine. Wat zijn de sterke punten van de machine? Waar zijn eventueel nog verbeterpunten aan te brengen? Welke opties zijn het beste te adviseren voor de eindgebruiker in de omgeving van de desbetreffende dealerlocatie? Dat waren enkele vragen die de vertegenwoordigers meekregen om samen over te discussiëren.
Na een korte nabespreking was het tijd voor de afsluitende borrel met aansluitend een diner in een nabijgelegen restaurant.

Al met al een zeer geslaagde VSS Agro Dealerdag!

 

Nieuwsitem gepubliceerd op: 9 oktober 2023

Leave a Reply