Skip to main content

VSS Machinebouw sponsort ruitersportevenement Jumpin’ de Weel

Van 31 juli t/m 6 augustus vond de 20e editie van Jumpin’ de Weel plaats. Hét zevendaagse paardensportevenement van paardensportvereniging De Weelruiters in Nisse. Al jaren sponsort VSS Machinebouw veelal lokale verenigingen en evenementen in de omgeving. Zo ook Jumpin’ de Weel.

VSS Machinebouw Hindernis bij Jumpin' de Weel 2023 - foto: Joke SchipperSponsoruitgangspunten

Uitgangspunt van sponsoring door VSS Machinebouw is dat we zelf ook ‘iets met de vereniging of het evenement hebben’. Dat kan zijn doordat het landbouw gerelateerd is (denk aan Trekkertrek evenementen), of dat het bijvoorbeeld een vereniging is waar één van onze medewerkers lid van is.
Bij Jumpin’ De Weel zijn een aantal van onze collega’s zelfs vrijwilliger tijdens het jaarlijkse evenement. Zij nemen vrij om te helpen met de opbouw, tijdens het evenement en met afbreken na afloop.

 

Springen over de VSS Machinebouw hindernis

VSS Machinebouw Hindernis bij Jumpin' de Weel 2023 - foto: Joke SchipperDit jaar hadden we voor het eerst onze eigen sponsorhindernis op het parcours staan. En hoewel de regen tijdens de hele week helaas met bakken uit de lucht viel, leek het de paarden en ruiters niet te deren. Zij sprongen feilloos over de blauw-wit-zwarte balken van de VSS Machinebouw-hindernis. Op naar een volgende editie!

 

Foto’s door: Joke Schipper, © De Weelruiters

 

Nieuwsitem gepubliceerd op: 7 augustus 2023

6 Comments

  • dagathomonetcom schreef:

    I enjoy reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing for me to comment.

  • ngentot pepek schreef:

    I must thank you for the efforts you’ve put in writing this site. I’m hoping to view the same high-grade content by you later on as well. In fact, your creative writing abilities has inspired me to get my own, personal blog now 😉

  • kontol schreef:

    It’s nearly impossible to find knowledgeable people about this subject, but you sound like you know what you’re talking about! Thanks

  • situs porno schreef:

    I quite like looking through a post that will make men and women think. Also, many thanks for permitting me to comment.

  • Slot deposit schreef:

    Everything is very open with a precise clarification of the issues. It was truly informative. Your site is extremely helpful. Many thanks for sharing!

Leave a Reply